Sakis Tolis - Among The Fires Of Hell

Κωδικός: PC2443
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το ντεμπούτο solo full album του mainman και frontman των Rotting Christ Σάκη Τόλη.

Gatefolded Μαύρο Βινύλιο.

Περιλαμβάνει A2 poster.


1. My Salvation

2. Among the Fires of Hell

3. The Dawn of a New Age

4. We the Fallen Angels

5. Ad Astra

6. Live with Passion-(Die with Honour)

7. I name you Under our Cult

8. The Silence

9. Nocturnal Hecate

Συγκρότημα: Sakis Tolis
Είδος Μουσικής: Black Metal
Εταιρεία: Floga Records