Benefit (The 50th Anniversary Enhanced Edition)

Κωδικός: PC1746
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το album "Benefit" του 1970 επανακυκλοφορεί σε μία εκτενή έκδοση 6 δίσκων, στην ίδια μορφή βιβλίου με τις επανακυκλοφορίες που έτυχαν τόσο θετικής αποδοχής τα τελευταία 6-7 χρόνια. Το πρώτο CD της σειράς περιλαμβάνει το stereo mix του 2013, από τον Steven Wilson και επιπρόσθετες ηχογραφήσεις, ενώ το δεύτερο έχει άλλες συσχετιζόμενες ηχογραφήσεις από τις χρονιές 1969-1970 σε stereo και mono ήχο. Το CD3 περιλαμβάνει ένα προηγουμένως ακυκλοφόρητο remix του Steven Wilson, από τους Jethro Tull να παίζουν στο Tanglewood το 1970, ενώ το δεύτερο από τα δύο DVDs περιλαμβάνει προηγουμένως ακυκλοφόρητο βίντεο υλικό, από το ίδιο show με ένα νέο 5.1 surround mix του Steven Wilson. Το τέταρτο και τελευταίο CD περιλαμβάνει μία remastered μονοφωνική έκδοση ενός προηγουμένως ακυκλοφόρητου live στο Aragon Ballroom το 1970. Το άλλο DVD περιλαμβάνει μία 5.1 μίξη του album, flat transfers των UK και UK LP masters και ακόμη περισσότερα.

4 CDs + 2 DVDs Box Set.

Περιλαμβάνεται βιβλίο 100 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο.


CD 1: ORIGINAL ALBUM Steven Wilson Stereo Remixes

1. With You There To Help Me

2. Nothing To Say

3. Alive And Well And Living In

4. Son

5. For Michael Collins, Jeffrey And Me

6. To Cry You A Song

7. A Time For Everything?

8. Inside

9. Play In Time

10. Sossity; You’re A Woman

11. Singing All Day

12. Sweet Dream

13. 17

14. Teacher (UK Single Version)

15. Teacher (US Album Version)

16. My God (Early Version)

17. Just Trying To Be


1. Singing All Day

2. Sweet Dream(UK single ‘A’ side)

3. 17 (UK single ‘B’ side)

4. The Witch’s Promise (EUR single double ‘A’ side)

5. Teacher (UK Single Version) (EUR single double ‘A’ side)

6. Teacher (US Album Version) ( US single ‘B’ side)

7. Inside (UK Single ‘A’ side)

8. Alive And Well And Living In (UK Single ‘B’ side)

9. A Time For Everything ( US single ‘B’ side)

10. Sweet Dream

11. 17

12. The Witch’s Promise (UK single double ‘A’ side)

13. Teacher (UK Single Version)(UK single double ‘A’ side)

14. The Witch’s Promise (US promo single ‘A’ side)

15. Teacher (US Album Version) (US promo single ‘B’ side)

16. Singing All Day

17. Sweet Dream

18. The Witch’s Promise

19. Teacher (US album Version)

20. Benefit Radio Spot #1

21. Benefit Radio Spot #2

CD 3: LIVE AT TANGLEWOOD 1970 (Steven Wilson Stereo Remix)

1. Introduction And Tuning

2. Nothing Is Easy

3. My God (incl. Flute Solo)

4. With You There To Help Me / By Kind Permission Of

5. Dharma For One (incl. Drum Solo (edited))

6. We Used To Know

7. Guitar Instrumental

8. For A Thousand Mothers


1. Introduction And Tuning

2. My Sunday Feeling

3. My God (incl. Flute Solo)

4. To Cry You A Song

5. With You There To Help Me / By Kind Permission Of

6. Sossity; You’re A Woman / Reasons For Waiting

7. Nothing Is Easy

8. Dharma For One (incl. Drum Solo)

9. We Used To Know

10. Guitar Instrumental

11. For A Thousand Mothers


Steven Wilson’s 2013 remix of the album and 5 extra tracks in DTS and Dolby AC 3 5.1 surround and stereo 96/24 LPCM. Flat transfers of the original UK+US LP master in 96/24 LPCM & Additional tracks Sweet Dream, 17 & The Witch’s Promise.


The 1970 Fillmore at Tanglewood Concert on video with Steven Wilson’s 2020 audio remix in stereo and 5.1 surround.

Είδος Μουσικής: Folk Rock, Progressive Rock, Rock
Εταιρεία: Warner Music Group