Old Man's Child - Born Of The Flickering (Χρωματιστό, Μωβ/Ασημένιο)

Κωδικός: PC3395
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

To ντεμπούτο των Νορβηγών σε μια εξαιρετικής ποιότητας επανέκδοση. Ένας κλασσικός δίσκος Νορβηγικού Black Metal των 90s ο οποίος πρέπει να υπάρχει σε κάθε Black Metal δισκοθήκη.
Μονό Μωβ/Ασημένιο Βινύλιο.

1.Demons of the Thorncastle    
2.Swallowed by a Buried One    
3.Born of the Flickering    
4.King of the Dark Ages    
5.Wounds from the Night of Magic
6.On Through the Desert Storm
7.Christian Death    
8.Funeral, Swords and Souls    
9.The Last Chapter    
10....Leads to Utopia / The Old Man's Dream

Συγκρότημα: Old Man's Child
Είδος Μουσικής: Black Metal
Εταιρεία: Soulseller Records