Ashes Of Ares - Emperors And Fools (Χρωματιστό, Τιρκουάζ)

Κωδικός: PC2192
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Εννιά χρονια μετά την δημιουργία των Ashes of Ares, ο Matt Barlow και ο Freddie Vidales επιστρέφουν με το τρίτο full length album τους "Emperors and Fools". Το album βρίσκει το duo να πηγαίνει το σκοτάδι και την οργή του προηγούμενου "Well of Souls" σε ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Τιρκουάζ και Μαύρο Splatter Βινύλιο.


1. A City in Decay (Intro)

2. I Am the Night

3. Our Last Sunrise

4. Primed

5. Where God Fears to Go

6. Emperors and Fools

7. By My Blade

8. What Tomorrow Will Bring

9. The Iron Throne

10. Gone

11. Throne of Iniquity (CD Exclusive Track)

12. Monster’s Lament

Συγκρότημα: Ashes Of Ares
Είδος Μουσικής: Heavy Metal
Εταιρεία: Rock Of Angels Records