Embrace Of Thorns - Entropy Dynamics

Κωδικός: PC2951
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Ο πολυαναμενόμενος έκτος δίσκος των Αθηναίων Embrace Of Thorns. 11 συνθέσεις αγνού Black/Death διάρκειας 50 λεπτών απο μια μπάντα που δεν απογοήτευσε ποτέ.

1. Blackest Orthodoxy Perpetuated  
2. Entropy Dynamics / Nucleus Dissolved 
3. The Arrow of Time 
4. The Breath of the Beast  
5. I Wish you Burn in an Endless Funeral Pyre 
6. Scythes Reaping Conscience  
7. The Lament of the Destroyed   
8. Wormfeast 
9. Transformation into a Celestial Ghoul   
10. Vultures' Ritual Dance  
11. Ululation
Συγκρότημα: Embrace Of Thorns
Είδος Μουσικής: Black Metal, Death Metal
Εταιρεία: Nuclear Winter Records