Faith And The Muse - Evidence Of Heaven (Χρωματιστό, Λευκό/Μαύρο)

Κωδικός: PC2941
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Το τρίτο άλμπουμ των πρωτοπόρων της Αμερικάνικης Goth σκηνής,Faith And The Muse,για πρώτη φορά διαθέσιμο σε βινύλιο.
Διπλό Λευκό/Μαύρο Gatefold Βινύλιο. Περιορισμένη έκδοση σε 300 κόπιες.

1. Joy  
2. Scars Flown Proud  
3. Shattered in Aspect
4. The Chorus of the Furies  
5. Patience Worth  
6. Dead Leaf Echo  
7. Porphyrogene  
8. Through the Pale Door  
9. And Laugh but Smile No More
10. Plague Dance  
11. Denn die Todten Reiten Schnell 
12. Importune Me No More  
13. Reine La Belle  
14. Old Souls  
15. Scars Flown Proud (Live Convergence 2007) 
16. Shattered in Aspect (Live Convergence 2007)  
17. Plague Dance (Live Houston 2010)  
18. Importune Me No More (Live in Mainz 1999)
Συγκρότημα: Faith And The Muse
Είδος Μουσικής: Dark Wave, Gothic
Εταιρεία: The Circle Music