Iron Maiden - From Fear to Eternity

Κωδικός: PC1517
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το "From Fear to Eternity: The Best of 1990-2010" είναι μία συλλογή με τα καλύτερα τραγούδια των Iron Maiden που περιλαμβάνονται στα 8 studio albums, από το "No Prayer for the Dying" μέχρι στο "The Final Frontier". Ο τίτλος είναι μία παραλλαγή του single "From Here to Eternity" του 1992, παρά το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνεται στην κυκλοφορία ως τραγούδι.

Διπλό CD Jewel Case.


1. The Wicker Man

2. Holy Smoke

3. El Dorado

4. Paschendale

5. Different World

6. Man on the Edge (Live in Milan, Italy 1999)

7. The Reincarnation of Benjamin Breeg

8. Blood Brothers

9. Rainmaker

10. Sign of the Cross (Live in Rock in Rio, Brazil 2001)

11. Brave New World

12. Fear of the Dark (Live in Rock in Rio, Brazil 2001)


1. Be Quick or Be Dead

2. Tailgunner

3. No More Lies

4. Coming Home

5. The Clansman (Live in Rock in Rio, Brazil 2001)

6. For the Greater Good of God

7. These Colours Don't Run

8. Bring Your Daughter... to the Slaughter

9. Afraid to Shoot Strangers

10. Dance of Death

11. When the Wild Wind Blows

Συγκρότημα: Iron Maiden
Είδος Μουσικής: Heavy Metal
Εταιρεία: Warner Music Group