Flitcraft - House At The Centre Of The Universe

Κωδικός: PC3002
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Το "House At The Centre Of The Universe" είναι το δεύτερο άλμπουμ των Flitcraft, του project του πολυτάλαντου Phillip T. King των Galaxy.

1. Error Era (2137)
2. Earth is Not a Perfect Sphere
3. I Forgot Everything (Research at Dive Bars)
4. Chrysalistless (Uly’s Lament)
5. Galactic Road Trip (Wayworn Travellers)
6. Mother Jane (Mnemosyne)
7. Smoko With Sisyphus
8. The Pyre of John McDonald
9. The House (Entering, Redintegration, Mother Reprise, Era’s End)
Συγκρότημα: Flitcraft
Είδος Μουσικής: Hard Rock, Heavy Metal, Psychedelic Rock
Εταιρεία: Pitch Black Records