Marduk - Infernal Eternal

Κωδικός: PC2997
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Απολαύστε την μαγεία ενος live των  Marduk σε αυτήν τη συλλεκτική έκδοση και μορφή.

1. Panzer Division Marduk
2. Burn My Coffin
3. Baptism By Fire
4. The Sun Turns Black As Night
5. Of Hells Fire
6. 502
7. Materialized In Stone
8. Beast Of Prey
9. Those Of The Unlight
10. Sulphur Souls
11. Dreams Of Blood And Iron
12. Fistfucking God's Planet
13. On Darkened Wings
14. Into The Crypts Of Rays
15. Still Fucking Dead
16. Slay The Nazarene
17. Departure From The Mortals
Συγκρότημα: Marduk
Είδος Μουσικής: Black Metal
Εταιρεία: Back On Black