Cannibal Corpse - Kill

Κωδικός: PC374
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Track Listing:

Side A

  1. The Time To Kill Is Now
  2. Make Them Suffer
  3. Murder Worship
  4. Necrosadistic Warnings
  5. Five Nails Through The Neck
  6. Purification By Fire
  7. Death Walking Terror

Side B

  1. Barbaric Bludgeonings
  2. The Discipline Of Revenge
  3. Brain Removal Device
  4. Maniacal
  5. Submerged In Boiling Flesh
  6. Infinite Misery

Μονό Μαύρο Βινύλιο.

Συγκρότημα: Cannibal Corpse
Είδος Μουσικής: Death Metal
Εταιρεία: Metal Blade Records