Sorcerer - Lamenting Of The Innocent

Κωδικός: PC626
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Ο τρίτος δίσκος των Σουηδών Doomsters. Κυκλοφόρησε το 2020 μέσω της Metal Blade Records.
Διπλό Μαύρο Βινύλιο.

01. Persecution [Intro]
02. The Hammer of Witches
03. Lamenting of the Innocent
04. Institoris
05. Where Spirits Die
06. Deliverance [feat. Johan Langqvist]
07. Age of the Damned
08. Condemned
09. Dance with the Devil
10. Path to Perdition
Συγκρότημα: Sorcerer
Είδος Μουσικής: Doom Metal, Heavy Metal
Εταιρεία: Metal Blade Records