Surma - The Light Within (Χρωματιστό, Λιλά)

Κωδικός: PC808
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Track Listing:

Side A

  1. Rendition
  2. Reveal The Light Within
  3. Like The River Flows
  4. Fire And Wind
  5. Desire
  6. The City Of Winds
  7. The Selkie (Kópakonan)

Side B

  1. Until It Rains Again
  2. Emptiness (Is No More)
  3. Cages Of Rage
  4. Downfall
  5. Lost To Time
  6. Deconstruction

Μονό Λιλά Βινύλιο. Περιορισμένη Έκδοση σε 200 κόπιες.

Συγκρότημα: Surma
Είδος Μουσικής: Symphonic Metal
Εταιρεία: Metal Blade Records