Cannibal Corpse - Live Cannibalism

Κωδικός: PC3008
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Το Live άλμπουμ του 2000 "Live Cannibalism" σε επανέκδοση κασέτας. Οι άρχοντες του Death Metal προσφέρουν μία ώρα ζωντανού ηχητικού βομβαρδισμού όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν.

1. Staring Through the Eyes of the Dead     
2. Blowtorch Slaughter     
3. Stripped, Raped and Strangled     
4. I Cum Blood     
5. Covered with Sores     
6. Fucked with a Knife     
7. Unleashing the Bloodthirsty     
8. Dead Human Collection     
9. Gallery of Suicide     
10. Meat Hook Sodomy     
11. Perverse Suffering     
12. The Spine Splitter     
13. Gutted
14. I Will Kill You     
15. Devoured by Vermin     
16. Disposal of the Body     
17. A Skull Full of Maggots     
18. Hammer Smashed Face
Συγκρότημα: Cannibal Corpse
Είδος Μουσικής: Death Metal
Εταιρεία: Back On Black