Korn - The Nothing (Χρωματιστό, Λευκό)

Κωδικός: PC1315
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

1. The End Begins
2. Cold
3. You'll Never Find Me
4. The Darkness is Revealing
5. Idiosyncrasy
6. The Seduction of Indulgence
7. Finally Free
8. Can You Hear Me
9. The Ringmaster
10. Gravity of Discomfort
11. H@Rd3r
12. This Loss
13. Surrender To Failure

Μονό Λευκό Βινύλιο.

Συγκρότημα: Korn
Είδος Μουσικής: Rap Metal
Εταιρεία: Roadrunner Records