Jim Peterik & World Stage - Roots & Shoots

Κωδικός: PC4007
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Με το νέο concept του άλμπουμ Roots and Shoots, ο καλλιτέχνης με έδρα το Σικάγο παρουσιάζει δύο υπέροχα άλμπουμ ισομερώς μοιρασμένα μεταξύ των Roots (κλασικοί ροκ σταρ) και των Shoots (ανερχόμενοι ροκ σταρ).

1. Dangerous Combination (feat Kevin Cronin & REO Speedwagon)
2. Before Anyone Knows We’re Gone (feat Colin Peterik)
3. Last Dream Home (feat Don Barnes)
4. Forever's the Last Place You Look (feat Paul Childers)
5. Mend Fences (feat Kelly Keagy)
6. As I Am (feat Ashton Brooke Gill)
7. Friends Forever (feat Jim Peterik and Mark Farner)
8. Suddenly (feat Leslie Hunt
9. I Found Me (feat Mark Mackay)
10. Fire and Water (feat Lisa McClowry and Mike Mikulskis)

Συγκρότημα: Jim Peterik & World Stage
Είδος Μουσικής: Hard Rock
Εταιρεία: Frontiers Music SRL