Attack - Seven Years In The Past

Κωδικός: PC2927
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Επανακυκλοφορία του τέταρτου δίσκου των Attack, "Seven Years In The Past". Περιορισμένη επανέκδοση του 2013 σε 500 αντίτυπα, από την Steel Legacy Records.
Μονό Μαύρο Βινύλιο. Περιορισμένη Έκδοση σε 500 κόπιες.

1. In The Gloom
2. Seven Years In The Past
3. The Fighter
4. On The Run
5. Eternal War
6. Never Die
7. Battledrums
8. Hades Of Steel
9. Indian Lady
10. The Seventh Year Of The Past
Συγκρότημα: Attack
Είδος Μουσικής: Heavy Metal, Power Metal
Εταιρεία: Steel Legacy Records