Roadrunner United - The All-Star Sessions

Κωδικός: PC3146
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το Roadrunner United "The All-Star Sessions" είναι το άλμπουμ που κυκλοφόρησε για την 25η επέτειο της Road Runner Records το 2005.
Αμέτρητοι μουσικοί όπως οι Mikael Åkerfeldt (Opeth, Bloodbath), Logan Mader (πρώην Machine Head, πρώην Soulfly), Glen Benton (Deicide), Andreas Kisser (Sepultura) συμμετείχαν σε αυτό το έργο.


1.The Dagger
2.The Enemy
3.Annihilation by the Hands of God
4.In the Fire
5.The End
6.Tired 'n Lonely
7.Independent (Voice of the Voiceless)
8.Dawn of a Golden Age
9.The Rich Man
10.No Way Out
11.Baptized in the Redemption
13.Blood & Flames
14.Constitution Down
15.I Don't Wanna Be (A Superhero)
16.Army of the Sun
17.No Más Control
18.Enemy of the State

Συγκρότημα: Roadrunner United
Είδος Μουσικής: Heavy Metal
Εταιρεία: Roadrunner Records