Sijjin - Sumerian Promises

Κωδικός: PC2969
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Evil crushing Death Metal στα χνάρια των Morbid Angel, Possessed, Necrovore, Incubus και Death!
Μαύρη Κασέτα. Περιορισμένη Έκδοση.

1.Daemon Blessex
2.Dagger Of A Thousand Deaths
3.Those Who Wait To Enter
4.Sumerian Promises
5.Angel Of The Eastern Gat
6.Passage: Hunting The Lizard
7.Unchain The Ghost
8.Darkness On Saqqara
9.White Mantras Bleed From Black Magic
10.Outer Chambers Of Entitiy
11.Condemned By Primal Contact
Συγκρότημα: Sijjin
Είδος Μουσικής: Death Metal
Εταιρεία: Darkness Shall Rise Productions