Cattle Decapitation - Terrasite

Κωδικός: PC3141
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Το "Terrasite" είναι το δέκατο άλμπουμ του Death Metal συγκροτήματος Cattle Decapitation. Μετά από το "The Anthropocene Extinction" του 2015 και το "Death Atlas" του 2019, οι οργισμένοι Cattle Decapitation επιστρέφουν με 53 λεπτά νέου υλικού.
Διπλό Μαύρο Βινύλιο.

1. Terrasitic Adaptation
2. We Eat Our Young
3. Scourge Of The Offspring
4. The Insignificants
5. The Storm Upstairs
6. ...And The World Will Go On Without You
7. A Photic Doom
8. Dead End Residents
9. Solastalgia
10. Just Another Body
Συγκρότημα: Cattle Decapitation
Είδος Μουσικής: Death Metal, Grindcore
Εταιρεία: Metal Blade Records