Ceremonial Oath - The Book Of Truth

Κωδικός: PC2741
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Το The Book of Truth του 1993 είναι το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του σουηδικού Death Metal συγκροτήματος Ceremonial Oath.
Μονό Μαύρο Βινύλιο.

1. Sworn To Avenge
2. Chapter I: The Invocator
3. Chapter II: For I Have Sinned - The Praise
4. Chapter III: Enthroned    
5. Chapter IV: Only Evil Prevails    
6. Chapter V: Thunderworld    
7. Chapter VI: Lords Of Twilight    
8. Chapter VII: Ceremonial Oath    
9. Chapter VIII: The Lost Name Of God    
10. Chapter IX: The Book Of Thruth    
11. Chapter X: Hellbound
Συγκρότημα: Ceremonial Oath
Είδος Μουσικής: Death Metal
Εταιρεία: Floga Records