Sacred Outcry - Towers Of Gold

Κωδικός: PC3150
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Ο δεύτερος πολυαναμενόμενος δίσκος των Sacred Outcry "Towers Of Gold". Με νέο line-up και 10 συνθέσεις επικού heavy/power metal με επιρροές απο Warlord, Blind Guardian, Manowar, Lost Horizon.  
Μονό Μαύρο Βινύλιο.

1. Through Lands Forgotten    
2. The Flames Rekindled    
3. The Voyage    
4. Into The Storm    
5. Symphony Of The Damned    
6. A Midnight Venue    
7. Chapter VII    
8. The City Of Stone    
9. Towers Of Gold    
10. Where Crimson Shadows Dwell
Συγκρότημα: Sacred Outcry
Είδος Μουσικής: Power Metal
Εταιρεία: No Remorse Records