Demon Head - Viscera

Κωδικός: PC980
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Track Listing:

Side A

  1. Tooth And Nail
  2. The Feline Smile
  3. Arrows
  4. Magical Death
  5. The Lupine Choir

Side B

  1. A Long, Groaning Descent
  2. In Adamantine Chains
  3. Black Torches
  4. Wreath
  5. The Triumphal Chariot Of Antimony

Μονό Μαύρο Βινύλιο + 28 σελίδες Ένθετο.

Συγκρότημα: Demon Head
Είδος Μουσικής: Doom Metal, Psychedelic Rock
Εταιρεία: Metal Blade Records