Cannibal Corpse - The Wretched Spawn

Κωδικός: PC372
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Side A

  1. Severed Head Stoning
  2. Psychotic Precision
  3. Decency Defied
  4. Frantic Disembowelment
  5. The Wretched Spawn
  6. Cyanide Assassin
  7. Festering In The Crypt

Side B

  1. Nothing Left To Mutilate
  2. Blunt Force Castration
  3. Rotted Body Landslide
  4. Slain
  5. Bent Backwards And Broken
  6. They Deserve To Die

Μονό Μαύρο Βινύλιο. Επανέκδοση.

Συγκρότημα: Cannibal Corpse
Είδος Μουσικής: Death Metal
Εταιρεία: Metal Blade Records